4 Haziran 2008 Çarşamba

Futbol ve Sinema

meşin yuvarlağın beyazperde serüveni.. Tunca Arslan'ın kaleme aldığı, İthaki yayınlarının futbol kültürü kitapları serisi içerisinde bulunan eser.. Futbol ve sinema en karanlık dönemlerde bile insan olmanın soyluluğunu hatırlatır diyor yazar arka kapak yazısında.. Tutku, aşk, nefret, hırs, sevinç, gözyaşı.. Futbol ve sinemanın insanoğluna ortaklaşa hissettirdiği binlerce duygudan yalnızca bir kaçı... Kitabın etiket fiyatı 14.81 YTL, idefixe.com'da 9.63 YTL'ye bulabilirsiniz..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hayatın durup düşünüp "dur biraz şu adamı mahvedeyim" dediği bir dönem geçiriyorsan, karanlık odanda efes kutun ve internet bağlantın varsa kendini yapayalnız hissetme dostum. bu blog sayesinde yalnız değilsin.
ahmet kaya var, maradona var, nuri bilge var.. bob marley bir yandan gitarını tıngırdatırken hep beraber tvde pele kayıtlarını izliyorsunuz. maradona "ben daha iyiyim ben daha iyiyim" demeyecek kadar mütevazi olsa da, düşünmeden edemiyorsun, hangisi daha iyiydi?
derken efes kutu biter, uyku çöker. bir gün daha biter...
biliyorsun saçma bir mecburiyetle yarını da bitirmek zorundasın. ve karanlık odanda efes kutun ve adsl bağlantın olduğu sürece yalnız değilsin ve... ve...