23 Şubat 2008 Cumartesi

!f İstanbul 2008 - Etkinlik Takvimi




blogu sadece haftasonları saturday night live show kıvamında güncelleyebildiğim için geç oldu biraz olsun ama güç olmasın.. bu yıl yine kaçırmıyoruz , şükrediyoruz yeditepeli şehire.. kent kültürünü bi nebze bile olsa yaşatmaya devam eden ; filmekimi var, !f var vs diye.. beni festivalin asıl amacı sinema kısmı bağımsızlar ilgilendiriyor ancak dün gece yani cuma günü geride kalan iki adet etkinlik 10 numaraydı extra babında. bu gecede 23.00 diyor saatler !f karnaval için.. meraklasına hatırlatma babında
bu yıl festivalin extrası ise şöyleydi..

!f Karnaval - Feat. DJ Springfield & DJ Cliffy
23 Şubat Cumartesi, 23.00Festival MerkeziFee: 20 YTL (Tam/Adult), 15 YTL (Öğrenci/Student)

Visuals by VCD weneedbeats.netİngiltere kökenli Moviemientos politik duruşunu, heyecan verici belgesellerle birleştiren, Latin Amerika’nın az duyulmuş yeni dans müziğinin temsilcisi olan bir kolektif. Londra’nın en çok sevilen kulüp gecelerine imza atan DJ Springfield cumbiaton, baile funk, flamenko ve Nu-Yorican gibi az duyduğumuz müzikleri, yerel halk müzikleri ve elektronika ile harmanlıyor.
DJ Cliffy Londra’daki Çağdaş Sanat Enstitüsü’nde (ICA) yapılan ve efsane haline gelen Batmacumba gecelerinin yaratıcısı. Brezilya müziğini hem DJ hem de araştırmacı olarak Londra’ya, hatta Avrupa’ya, tanıtıyor. Gerçek karnaval havasını Brezilya’ya gitmeden hissedebilmek isteyenler, bu geceyi kaçırmayın.

Yaşayan Kütüphane - Gökkuşağı
22 Şubat Cuma, 18.00 - 21.00Festival Merkezi
!f bu yıl, “bilenler” ile merak edenler arasında yeni bir deneyim paylaşım biçimi öngörüyor. Her gün 18.00-21.00 arasında farklı temalarla ilgili insanları, rahat bir ortamda, onları merak edenlerle bir araya getiriyoruz. “Yaşayan Kütüphane” adı verilen bu uygulamada, tek yapmanız gereken hiç çekinmeden mevzu bahis tecrübe sahibi kişiyi yakalamanız ve aklınızdaki soruları dobra dobra sormanızdır. Oyun karşılıklı, siz ne kadar sorarsanız onlar da o kadar konuşuyor!

Tema: GökkuşağıKatılımcılar:Aykut Atasay (LGBT Aktivist, Belgesel Yönetmeni)Belgin Çelik (LGBT Aktivist)LAMBDA Istanbul Aktivistleri
!f Gökkuşağı Partisi - Feat. Lady Kier (PA Show & DJ Set)
22 Şubat Cuma, 23.00Festival Merkezi15 YTL

!f bu yıl Gökkuşağı partisinde Lady Kier’i sizlerle buluşturmaktan büyük keyif duyuyor! 1986-94 yılları arasında yer aldığı, çığır açan Dee-lite grubu ile öne çıkan Kier 90’larda taklit edilemez bir moda ikonu oldu. Lady Miss Kier bu kez DJ setini !f Istanbul’da konuşturacak!


Hiç yorum yok: